Personal organizer en je PGB

9 Redenen waarom je met een Persoons Gebonden Budget, het zgn. PGB, een personal organizer kan inschakelen om je huis opgeruimd te krijgen

1. Huishoudelijke hulp

Je huis is rommelig en je krijgt het niet zelf op orde. Je hebt al vaker een huishoudelijke hulp via je PGB ingeschakeld. Echter, deze huishoudelijke hulp helpt je met het wassen van je ramen in je huiskamer en het dweilen van je vloeren in de gang en hal. Ze helpt je niet met het opruimen van je huiskamer of je werkkamer. En dat is nu wat je graag wilt. Een personal organizer kan je hierbij helpen.

2. De personal organizer een duizendpoot

Je hebt voor je beperkingen en via je PGB al meerdere hulpverleners ingeschakeld. Sommige hulpverleners werken strikt volgens hun taakomschrijving. Een personal organizer kan je op vele vlakken helpen in je huishouden. Wat dacht je van het bedenken van allerlei opbergsystemen, het leren bijhouden van je thuisadministratie? Er vallen heel veel werkzaamheden onder de functie van personal organizer, de echte duizendpoot.

Meer redenen? Ben je benieuwd naar meer redenen waarom je een opruimcoach zou kunnen inschakelen? Kijk dan op mijn website of neem gerust contact met me op: mobiel 06 – 429 308 27! Succes met het vinden van de bij jou passende personal organizer!