Ria

De personal organizer en business organizer

Ria Stikkelman
Ria Stikkelman

In mijn dertien jaar ondernemerschap heb ik veel genetwerkt en gebrainstormd met collega’s en andere ZZP’ers en ondernemers over het ondernemerschap, netwerken, PR van je bedrijf, enz. Ik heb hiervoor nu een nieuwe dienst ontwikkeld, de dienst netwerkcoach.

Mr. Stikkelman
Voordat ik mijn eigen bedrijf begon, werkte ik binnen bedrijven en de overheid als juriste, mr. Stikkelman, en beleidsmedewerker. In deze functies kwam mijn juridische achtergrond goed van pas.
In mijn jeugd organiseerde ik op de middelbare school en in mijn studententijd. Zo was ik enkele jaren een klassevertegenwoordigster en bestuurslid van diverse verenigingen zoals de VVAO.

Mensen kennen mij als een trouw mens. Ik heb ruim dertig jaar twee eetgroepen. Eens in de zoveel weken eten we met elkaar en praten bij. Sinds enkele jaren heb ik een derde eetgroep, die van mijn schrijfclub.

Sinds mijn moederschap in 2001, richtte ik me een tijd op het opvoeden en verzorgen van mijn kinderen.

De opgeruimde opruimcoach
Belangrijke eigenschappen voor een personal organizer zijn geduld hebben en de kunst om mensen in beweging te krijgen. Na ruim dertien jaar werkzaam te zijn als personal organizer kan ik stellen dat ik over beide eigenschappen beschik. Ik heb ook de bijnaam de opgeruimde organizer omdat ik van nature een opgeruimd karakter heb.

Opleiding tot personal organizer c.q. business organizer
In 2009 rondde ik succesvol de opleiding tot organizer af bij de beroepsvereniging van organizers, de NBPO, en werd lid van de NBPO.

Ik heb in 2019 bij Els Jacobs de opleiding tot business organizer gevolgd en met goed resultaat afgerond.

In 2022 ben ik begonnen met de post-HBO opleiding tot Senior Organizer bij de School voor Organizing van Martine Vecht. Met goed gevolg heb ik de eerste twee blokken van deze opleiding afgerond. Ik volg nu blok drie (het laatste blok) van deze opleiding en heb inmiddels mijn eerste portfolio-opdrachten ingeleverd.

Ik hanteer de ethische code van mijn beroepsvereniging van organizers, de NBPO.
Verder maak ik deel uit van verschillende intervisiegroepen.

Hoogbegaafd
Veel mensen die mij inschakelen, zijn hoogbegaafd en hooggevoelig. Mensen die ik begeleid via de WMO leiden vaak aan het Post Traumatisch Stress Syndroom (PTSS). Ben je benieuwd naar wat mensen over het inschakelen van mij vinden? Kijk dan op de pagina Referenties. Ben je benieuwd hoe ik eruit zie buiten deze tekst? Kijk dan naar het filmpje op deze pagina.

Hulp nodig als hoogbegaafde MKB’er van een business organizer?
Ik help als business organizer ook hoogbegaafde MKB’ers met het verhogen van hun werkproductiviteit, het verzorgen van hun administratie en het verkrijgen van meer opdrachten uit hun eigen netwerk.

Wil je meer informatie of een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken? Bel me op M 06 – 429 308 27 of vul het contactformulier in.

Tot ziens!