Ria

voorstellen Ria Stikkelman van Stikkelman Organizing

Ria Stikkelman
Ria Stikkelman

Sinds 2009 werk ik als personal organizer onder de naam De huishoudorganizer. Ik heb vanaf 1 september 2017 mijn bedrijfsnaam gewijzigd in Stikkelman Organizing. In de praktijk bleek mijn oude bedrijfsnaam niet de lading van al mijn diensten te dekken.

In mijn negen jaar ondernemerschap heb ik veel met plezier genetwerkt en gebrainstormd met collega’s en andere ZZP’ers en ondernemers over het ondernemerschap, netwerken, PR van je bedrijf, enz.. Ik heb hiervoor nu een nieuwe dienst ontwikkeld, de dienst netwerkcoach. Kijk op de pagina netwerkcoach voor meer info!

Voordat ik mijn eigen bedrijf begon, werkte ik binnen bedrijven en de overheid als juriste en beleidsmedewerker. In deze functies kwam mijn juridische achtergrond goed van pas.
In mijn jeugd organiseerde ik op de middelbare school en in mijn studententijd. Zo was ik enkele jaren een klassevertegenwoordigster en ook bestuurslid van diverse verenigingen.

Mensen kennen mij als een trouw mens. Ik heb ruim dertig jaar twee eetgroepen. Eens in de zoveel weken eten we met elkaar en praten bij.

Sinds mijn moederschap in 2001, richtte ik me een tijd op het opvoeden en verzorgen van mijn kinderen.

Belangrijke eigenschappen voor een personal organizer zijn geduld hebben en de kunst om mensen in beweging te krijgen. Na negen jaar werkzaam te zijn als personal organizer kan ik stellen dat ik over beide eigenschappen beschik. Ik heb ook de bijnaam de opgeruimde organizer omdat ik van nature een opgeruimd karakter heb.

In 2009 rondde ik succesvol de opleiding tot organizer af bij de beroepsvereniging van organizers, de NBPO. Ik hanteer de ethische code van organizers. Verder maak ik deel uit van verschillende intervisiegroepen. Ik bespreek in deze groepen zaken waar ik tegen aan loop als personal organizer en als ZZP’er.

Veel mensen die mij inschakelen zijn hoogbegaafd en hooggevoelig. Mensen die ik begeleid via de WMO leiden vaak aan het Post Traumatisch Stress Syndrome (PTSS). Bent u benieuwd naar wat mensen over het inschakelen van mij vinden? Kijk dan op de pagina Referenties.

Wilt u meer informatie of een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken? Bel me op M 06 – 429 308 27 of vul het contactformulier in.

Tot ziens!