Opruimcoach, personal organizer of professional organizer, wat doe je?

Onlangs had ik een artikel geschreven over mijn vak als personal organizer voor een website. Deze website bleek opgeheven te gaan worden. De oprichtsters hadden te veel werk met hun eigen praktijken gekregen en konden deze website niet meer onderhouden. Een van de oprichtsters, Francine ten Hoedt, wees me toen op de website MAAK! KENNIS van de VVAO. Sinds mijn afstuderen in 1989 ben ik lid van de VVAO, een vereniging voor vrouwen met een HBO- of universitaire opleiding. Mogelijk had deze website ook interesse in mijn artikel.
Hoofdredactrice Jorien Bakx gaf aan dat zij inderdaad interesse had en dus zijn we samen aan de slag gegaan om het artikel op de website te plaatsen. Kijk voor het resultaat op de website MAAK! KENNIS.

Netwerkcoach
Zoals ik hier op deze website ook aangeef, ben ik naast organizer tevens netwerkcoach. Ben je nu een hoogopgeleide vrouw en zoek je voor je eigen bedrijf of werk een nieuw netwerk? Ga eens langs bij de VVAO bij jou in de buurt. De VVAO is opgedeeld in afdelingen en kent veel afdelingen door het gehele land. Elke afdeling heeft afdelingsbrede bijeenkomsten en daarnaast kringen. Zo ben ik als lid van de VVAO afdeling Leiden ook lid van de werkkring. In deze werkkring bespreek ik met de regelmaat zaken die ik tegenkom in mijn werk als personal organizer. Daarnaast ben ik ruim vijf jaar lid van een VVAO ZZP-intervisiegroep in Rotterdam. Voor mij brengt de VVAO veel voor mijn werk. Wie weet ook veel voor jouw werk.

Succes met netwerken!
Mocht je vragen hebben over mijn werk als organizer, bel of mail me gerust: M 06 – 429 308 27 of ria@stikkelmanorganizing.nl.