Hoe

Hoe werkt het inschakelen van Ria, een personal organizer?

Vrijblijvend gesprek

In een kosteloos kennismakingsgesprek van circa een uur bespreken we bij u thuis uw hulpvragen. Samen bekijken we de ruimte(s) en materie die u georganized wilt hebben. Ik stel hierna een offerte op en maak een inschatting van de benodigde tijd om u te begeleiden.

Na goedkeuring van de offerte, gaan we samen aan de slag. Ik werk in organizesessies van drie uur. Na elke organizesessie ontvangt u van mij een actielijst zodat u overzicht krijgt en houdt.
We werken altijd samen en u houdt de regie.

Duur begeleiding

Hoelang mensen mij inschakelen verschilt per situatie. Het komt niet vaak voor dat ik meer dan vier keer bij mensen kom om hen te begeleiden. Mensen met een persoons gebonden budget hebben vaak meerdere hulpvragen; hen begeleid ik derhalve over een langere periode.

Tarieven

Mijn tarieven zijn marktconform.

Werktijden

Ik werk doordeweeks, in het weekend en ‘s avonds.

Werkgebied

Ik werk als personal organizer in de Randstad, d.i. in de driehoek Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Persoons gebonden budget (pgb)

U kunt me inschakelen voor begeleidingstrajecten via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (de WMO) van uw gemeente. Ik onderhoud goede relaties met de sociale wijkteams in Leiden en omstreken.
Op www.persaldo.nl vindt u meer informatie over het persoons gebonden budget.

Ethische code

Ik houd me aan de ethische code van personal organizers. Deze houdt in dat ik niet met anderen spreek over zaken die ik tijdens mijn werk als personal organizer tegen kom.

Contact

Bel me op M 06 – 429 308 27 of vul het contactformulier in.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
548