Hoe

Hoe werkt het inschakelen van Ria, een personal organizer en wat kost het je?

Vrijblijvend gesprek

In een kosteloos kennismakingsgesprek van circa een uur bespreken we bij jou thuis jouw hulpvragen. Samen bekijken we de ruimte(s) en materie die je georganized wilt hebben. Ik stel hierna een offerte op en maak een inschatting van de benodigde tijd om jou te begeleiden.

Na goedkeuring van de offerte, gaan we samen aan de slag. Ik werk in organizesessies van drie uur. Na elke organizesessie ontvang je van mij een actielijst zodat je overzicht krijgt en houdt.
We werken altijd samen en jij houdt de regie.

Duur begeleiding

Hoelang mensen mij inschakelen verschilt per situatie. Het komt niet vaak voor dat ik meer dan vier keer bij mensen kom om hen te begeleiden. Mensen met een persoons gebonden budget (pgb) hebben vaak meerdere hulpvragen; hen begeleid ik derhalve over een langere periode.

Tarieven

Mijn uurtarief bedraagt € 60,00 exclusief BTW voor particulieren.
Voor individuele begeleiding via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (de WMO) bij de gemeente hanteer ik andere tarieven.
Benieuwd hoe begeleiding via de gemeente werkt? Neem gerust contact met me op.

Werktijden

Ik werk doordeweeks, en indien nodig in het weekend en ‘s avonds.

Werkgebied

Ik werk als personal organizer in de Randstad, d.i. in de driehoek Amsterdam, Utrecht en Rotterdam, dus o.m. in Leiden, Leiderdorp, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Den Haag, Leidschendam.

Persoons gebonden budget (pgb)

Je kunt me inschakelen voor begeleidingstrajecten via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (de WMO) van jouw gemeente. Ik onderhoud goede relaties met de sociale wijkteams in Leiden en omstreken.
Op www.persaldo.nl vind je meer informatie over het persoons gebonden budget.

Ethische code

Ik houd me aan de ethische code van de beroepsvereniging van personal organizers. Deze houdt in dat ik niet met anderen spreek over zaken die ik tijdens mijn werk als personal organizer tegen kom.

Contact

Bel me op M 06 – 429 308 27 of vul het contactformulier in.