Workshop ‘Je huis opruimen volgens Marie Kondo of de Huishoudorganizer’?

Wil je direct naar de pagina over je huis opruimen, dan kan dat hier.

Opruimen volgens Marie Kondo of volgens de Huishoudorganizer

Afgelopen dinsdag 14 juni 2016 gaf ik de workshop ‘Je huis opruimen volgens de methode van Marie Kondo of volgens de Huishoudorganizer’s methode’.

De Werk-kring van de VVAO afdeling Leiden had mij hier voor gevraagd. Met acht dames zaten we om de tafel. In twee uur tijd kwamen vragen langs als hoe ruim je nu je eigen huis op? Wat kan daarbij komen kijken? Wat zijn do’s en wat zijn don’ts? Welke opruimregels bestaan er eigenlijk? Heel leuk is het altijd om te merken in deze workshop dat de deelneemsters elkaar tips geven. Hoe kom je nu van al die administratieve papieren af die je huis maar blijven binnen stromen ook al heb je bijna alles laten digitaliseren? Hoe berg je die papieren zo op dat je er nog wijs uit kunt worden? Wat te doen met de altijd aanwezige stapeltjes ‘nog uit te zoeken’?

Iets voor jou met je vriendinnen?

Ik behandel in deze workshop de verschillende methodes waarop je je huis kan opruimen. Marie Kondo heeft haar opruimmethode, die niet veel verschilt van die van mij, de Huishoudorganizer.

Ben je benieuwd naar het verschil? Neem dan een keer deel aan mijn workshop. Je kunt me inhuren voor je eigen groep vriendinnen, een vrijgezellenfeest of bijv. je collega’s. Je kunt ook deelnemen aan de workshop die ik dit najaar op woensdagavond 5 oktober geef bij K&O in Katwijk.

Tot kijk bij mijn workshop!