Vakantie voorbereiden, vakantietips en meer voor een georganiseerd huishouden en leven!

Mocht je direct naar de diensten van Stikkelman Organizing willen, dan kan dat hier.

Jaaa, de zomervakantie staat voor veel mensen bijna voor de deur. In mijn regio, de regio Midden Holland, begint de schoolvakantie op 19 juli. De meeste mensen zijn nu wel toe aan vakantie. Hoe kun je je zomervakantie lekker voorbereiden en aan welke zaken moet je eigenlijk nu alvast gaan denken en actie op ondernemen? Daar gaat dit blog over.

VOORBEREIDINGEN Hierbij kun je denken aan je reisdokumenten en vaccinaties. Zijn je reisdokumenten nog geldig en welke vaccinaties heb je nodig.

Voor in de auto Ga je met je auto op vakantie, dan kan de reis naar je vakantiecamping lang duren. Voor de volwassenen een cryptogrammenboekje voor tijdens het autorijden houdt de moed erin. Voor je kinderen op de achterbank kan een DVD-scherm plaatsen helpen. Zo kunnen ze lekker tv kijken onderweg. Heb ik zelf nooit gedaan en mijn kinderen hebben de lange autoreizen altijd wel goed doorstaan. Luisterboeken bij de bibliotheek halen en afdraaien tijdens de rit, houdt de spirit er ook in. Sommige kinderen en volwassenen vinden het heerlijk om te lezen tijdens de rit. Deze moeders haalt altijd een nieuwe detective uit de bieb voor onderweg.

Meer tips? Wil je meer organizetips? Kijk dan hier of neem contact met me op: info@stikkelmanorganizing.nl. Fijne vakantie gewenst!