Stichting OOPOEH en de zomervakantie

Wil je direct lezen over de diensten die Stikkelman Organizing biedt, dan kan dat hier.

Jouw huisdier en de zomervakantieDe zomervakantie is voor sommige van ons al begonnen, voor anderen moet die nog beginnen.

Veel mensen zullen nu ook hun huis verlaten om met vakantie te gaan. Bij het verlaten van hun huis verlaten ze ook hun huisdier. En wie past er nu op hun huisdier?

Oppasmogelijkheden huisdierenEr zijn natuurlijk wat oppasmogelijkheden te bedenken voor je huisdier. Bij de ene familie kan de huiskat worden verzorgd door de buren. Bij de andere familie brengt men zijn hond. Ook zijn er mensen die hun hond of kat naar een dierenpension brengen.

Een OOPOEH voor jouw huisdier Hoe leuk zou het zijn als je huisdier een vaste oppasopa of oppasoma heeft?

Dat kan bij de Stichting OOPOEH. Sofie Brouwer (hier links op de foto) heeft deze stichting enige jaren geleden opgezet om ouderen uit hun isolement te halen en hen plezier te laten hebben met de huisdieren van een ander. De bedoeling van Stichting OOPOEH is dat een oppasoma op het huisdier past en bij het oppassen blijft het. De oppasoma heeft geen andere verplichtingen, zeg maar wel de lusten en niet de lasten. Het inschrijven als oppasoma of oppasopa is gratis bij de Stichting OOPOEH. Verder heeft deze stichting ook veel gratis uitjes voor de oppasoma’s en oppasopa’s. Je bent bij deze stichting trouwens al een oppasoma vanaf 55 jaar.

Dus ….. Ken jij een ouder iemand die graag op huisdieren past en daarmee uit haar isolement kan komen? Tip haar de stichting, ook op FaceBook. En mocht je zelf op zoek zijn voor een oppas voor jouw huisdier, de Stichting OOPOEH kan je helpen!

Succes met het vinden van jouw OOPOEH!