Netwerkcoach

Begeleiding van de netwerkcoach Ria van Stikkelman Organizing

In 2009 startte ik mijn eigen bedrijf. Om opdrachten te krijgen, ben ik intensiever gaan netwerken. In 2009 waren bij voorbeeld Open Coffees net in opkomst. Die liep ik dus af.

Daarnaast verdiepte ik me ook in marketing. Wat kun je doen om te zorgen dat meer mensen jouw website vinden? Hoe kom ik in de media met verhalen over mijn bedrijf? Welke mensen komen in aanraking met mijn potentiële cliënten?
Bij welke (netwerk)verenigingen kun je je aansluiten om opdrachten voor jouw bedrijf te vinden?
Voor ondernemers die zich bij BNI willen aansluiten, ik ben oud-BNI’ster en heb tips om nog meer uit je BNI-lidmaatschap te halen.

Tijdens het netwerken de afgelopen jaren, adviseerde ik reeds veel startende ondernemers, veelal ZZP’ers. Ik hielp hen op weg met netwerken. Dit op-weg-helpen en adviseren vind ik prettig om te doen en ik ben er gewoon goed in! Vandaar mijn nieuwe dienst netwerkcoach.

Hoe werkt het als je Ria de netwerkcoach inschakelt?

Neem contact met me op om een afspraak te maken. In een kennismakingsgesprek bespreken we samen wat jouw ondernemersactiviteiten zijn. Ik geef je adviezen en tips over waar je met wie je kunt netwerken om aan meer opdrachten voor je onderneming te komen.

Een kennismakingsgesprek duurt maximaal twee uur.

Vervolgens ga je met de verkregen tips en info aan de slag. Na enige tijd maken we een nieuwe afspraak om jouw ondernomen netwerk- en marketingacties door te nemen en te evalueren.

Mijn uurtarief als netwerkcoach bedraagt € 95,00 exclusief BTW.

Contact met Ria de netwerkcoach van Stikkelman Organizing

Benieuwd of dit iets voor je is? Bel me op M 06 -429 308 27 of vul het contactformulier in.