Opruimchallenge en Loslaatdag

Als je direct naar de pagina opruimen wilt voor opruimtips en hulp dan kan dat hier.

Voorjaar en opruimen
Het voorjaar komt eraan en wat doen de meeste mensen dan in hun huis? Jawel, opruimen! Maar hoe ruim je nu op? Waar kun je aan denken en wat is handig? Moet je zelf alleen in je huis aan de slag gaan of wil je hulp van een groep of een event? Er zijn meerdere mogelijkheden.

Opruimchallenge van Lisa Portengen Wil je met een groep werken aan het opgeruimd krijgen van je huis, dan is de Opruimchallenge van Lisa Portengen mogelijk iets voor je. Je kunt je tot zondag 1 maart opgeven via deze link: de Opruimchallenge van smartensexy. Inmiddels hebben zich al ruim 700 andere vrouwen aangemeld voor de Opruimchallenge. Samen met hen via FaceBook een maand lang je eigen huis opruimen, elkaar inspireren en van elkaar leren. Nooit gedaan? Probeer het gewoon eens. Wie weet helpt het je. En dan zijn er ook nog de nodige winacties tijdens de Opruimchallenge.

Winacties Opruimchallenge van smartensexy Tijdens de hele maand maart in 2015 opruimen samen met Lisa Portengen van de site smartensexy kun je meerdere prijzen winnen. Alle prijzen kunnen je van pas komen bij het opruimen van je huis. Zo kun je onder meer de diensten van mij, Ria, van Stikkelman Organizing winnen. Samen met jou ga ik dan in jouw huis vier uur een bepaalde ruimte helemaal opruimen. Er zijn natuurlijk ook andere dingen en diensten te winnen.

Loslaatdag 14 maart 2015Een andere mogelijkheid om je huis op te gaan ruimen en tips hiervoor te krijgen is de Landelijke Loslaatdag. Yvonne de Bruin van Sloworganizing organiseert deze dag. Tijdens de Opruimchallenge besteedt Lisa Portengen van smartensexy ook aandacht aan de landelijke loslaatdag. Op deze loslaatdag kun je op enkele van plaatsen in Nederland kennis opdoen over hoe je nu eigenlijk je spullen kunt loslaten. Kijk voor meer info op de site van Sloworganizing of de loslaatdagsite.

LoslatenBij al het opruimen heb je natuurlijk één ding voor ogen: minder spullen in je huis. Dus ga je op zoek naar jouw overtollige spullen in jouw huis. En wat als je jouw overtollige spullen hebt gevonden? Wat doe je er mee? Waar gaan je overtollige spullen naar toe? Zelf vind ik het altijd leuk om met mensen die mij inschakelen als opruimcoach een nieuwe bestemming te vinden voor de gevonden overtollige spullen. Wie in haar familie of vrienden- of kennissenkring kan deze mevrouw nog blij maken met haar overtollige spullen? En als zij geen mensen kan vinden, dan is de site Inzameldoelen.nl. een mooi alternatief. Op de site Inzameldoelen vindt zij plaatsen bij haar in de buurt waar mensen blij zijn met haar overtollige spullen.

Dus… Wil je zelf je huis opruimen met toch wat hulp van buitenaf? Kom naar de Loslaatdag of schrijf je in voor de Opruimchallenge. Wil je direct mijn hulp inschakelen, dan kan dat natuurlijk ook. Kijk hier voor al de diensten die Stikkelman Organizing je kan bieden. Veel succes met het vinden van jouw overtollige spullen en het opgeruimd krijgen van jouw huis!

PS: Als ambassadeur voor de regio Leiden zoek ik nog steeds goede doelen in Leiden en omgeving om op de site Inzameldoelen.nl. te plaatsen. Mocht jouw goede doel uit Leiden of omgeving er nog niet bij staan, neem dan contact met me op via info@stikkelmanorganizing.nl of mob: 06 – 429 308 27.