Na het overlijden de digitale nazorg!

De nazorg

Na het overlijden van een dierbare blijft het opruimen tegenwoordig niet alleen meer bij spullen an sich. Stel je wilt foto’s van de overledene haar tablet gebruiken maar weet de inlogcodes niet van de tablet. Of je wilt vrienden van de overledene bereiken en daarvoor heb je toegang tot zijn mobiel nodig maar weet de pincode niet. Of je wilt het FaceBook-account van je overleden moeder opheffen. Voor de ene persoon is dat een fluitje van een cent, voor de andere persoon is dat veel getob. Dat laatste hoeft dus niet meer. Kun je zelf geen accounts van je overleden moeder op FaceBook en andere Social Media verwijderen, denk dan eens aan het bedrijf Digitale Nazorg in Haarlem.

Ditigale Nazorg

De eigenaar en directeur van Digitale Nazorg, Sander van der Meer, staat je graag te woord om je bij dit soort vraagstukken te helpen. Met Sander werk ik al geruime tijd samen. Hij benaderde mij omdat ik als personal organizer met mijn bedrijf de Huishoudorganizer me veelal richt op senioren. Seniore mensen zijn vaak aan het einde van hun leven. Na hun overlijden kunnen senioren mij aangewezen hebben als hun executeur in hun testament. Voor mij is het dan een van de schone taken om ook hun digitale bestaan op te heffen. Mocht ik daar niet uit komen, omdat ik bijv. niet de pincodes of andere toegangscodes weet, dan kan ik me tot Sander van der Meer wenden met deze vraag.

Verschillende diensten voor digitale nazorg

Bij Digitale Nazorg kunnen ze ook andere high tech-zaken op IT-gebied oplossen. Stel je voor dat een dierbaar familielid van jou, bijv. je broer, ineens uit het leven is weggerukt in een verkeersongeluk. Bij dit ongeluk is zijn mobiele telefoon ook behoorlijk beschadigd en voor jou ontoegankelijk. Graag zou je nog de foto&rsqu;s zien die je broer in zijn laatste levensdagen heeft gemaakt. Ook hierbij kan Digitale Nazorg je bijstaan en ontzorgen.

Directeur Sander van der Meer van Digitale Nazorg

Sander van der Meer is een forensisch rechercheur. Vanuit zijn vak is hij geïnteresseerd geraakt in digitale nazorg en heeft daarvoor zijn eigen bedrijf enige jaren geleden opgericht. Sander en zijn medewerkers zijn geen ‘hackers’. Zij werken alleen met toestemming van de nabestaanden. Tevens werken zij op een ‘no cure no pay’-basis. Echter, als het Sander en zijn medewerkers niet lukt toegang tot de digitale bestanden te krijgen dan lukt het niemand!

Benader me gerust als je meer info wilt over het bedrijf Digitale Nazorg en ik kan je in contact brengen met Sander van der Meer!