HUIS OPRUIMEN

De workshop JE HUIS OPRUIMEN: Sommige mensen draaien hun hand niet om voor het huishouden. Andere mensen blijven moeite hebben met het opgeruimd krijgen van hun huis. Geen nood, voor de mensen zonder opruimgen zijn de opruimcoaches.

Zelf geef ik workshops over het opruimen van je huis. Tot grote hilariteit van mensen in mijn omgeving, tot tevredenheid van mijn cursisten. Afgelopen februari ‘13 in de Volksuniversiteit van Katwijk (www.kenokatwijk.nl) kwamen er cursisten met verschillende vragen over het opgeruimd krijgen en houden van hun huis. De een was op zoek naar een schoonmaakschema, de ander begon steeds met opruimen maar kreeg het opruimen van haar huis niet af.

Jouw spullen in jouw huisOp mijn vraag welke spullen de mensen in huis hadden staan, keken de mensen verbaasd. Hoezo, welke spullen staan in huis? Gewoon, mijn spullen. Door er met andere cursisten over te praten, bleek de een nog spullen van een verhuizing jaren geleden onuitgepakt in de verhuisdozen hebben staan. De andere cursist hikte al jaren aan tegen het uit huis ruimen van boeken van haar overleden moeder. Een derde cursist had spullen van haar –inmiddels- uit huis wonende dochters nog in huis.Ik bedoel maar, welke spullen staan in jouw huis.

Jouw ruimtes in jouw huis opgeruimdEen andere kernvraag voor het opruimen van je huis is: Welke ruimtes in huis wil je opruimen? Als ik deze vraag stel, kijken cursisten nogal eens raar: ja mijn huis natuurlijk!

Nieuwsgierig? Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik verder behandel tijdens mijn workshop? Kom dan naar de workshop bij K en O Katwijk. Kijk voor meer informatie op mijn website of neem gerust contact met me op: mobiel 06 – 429 308 27!