Een gelukkig en opgeruimd 2016 gewenst!

Mocht het je niet lukken zelf je thuisadministratie of die van je ZZP-bedrijf op orde te krijgen of te houden. Of kun je niemand vinden om als executeur in je testament op te nemen? Wil je een nabestaandendossier opstellen en heb je daar hulp bij nodig? Ben je als mantelzorger overwerkt en wil je hulp bij het verrichten van je mantelzorgtaken? Krijg je geen grip op je eigen tijd en afmaken en afhandelen van al je taken? Ik, Ria de Huishoudorganizer help je graag daarbij. Met mijn juridische achtergrond en inmiddels mijn jarenlange ervaring kom ik graag bij je thuis om te adviseren en daadwerkelijk te helpen als personal organizer!

Kijk hier voor de diensten die ik met mijn bedrijf Stikkelman Organizing bied. Nogmaals een fijn en opgeruimd en georganiseerd 2016 gewenst!