Hij komt hij komt de goede beste Sint… 5 december en Leiden

LET OP: dit blog is NIET bestemd voor in Sint gelovende kindertjes…

Mocht je direct naar mijn homepagina willen, dan kan dat natuurlijk ook.

Sintinkopen Het is nu november en spoedig staat de Goedheilig man weer voor je huis gevolgd door de Kerst(mogelijk man). Hoe kom je nu aan leuke cadeautjes en op tijd voor je (basis/middelbare school) (klein)kinderen? Hier voor onder meer ouders, oma’s en opa’s, broers, zussen, wat cadeautips van boek tot knutselfrutsel te koop in een gewone winkel, de bieb, enz.! Als echte Leidse heb ik wat Leidse winkeltips in dit blog verwerkt. A.s. weekend, zaterdag 29 en zondag 30 november 2014, is weer een Leids winkelweekend. Leuk om Leiden eens te bezoeken en in Leiden je Sintinkopen te doen.

Personal organizer en spulletjes geven
In mijn werk als personal organizer kom ik nogal eens bij mensen in huis die te veel spullen in huis hebben. Geef in plaats van ruimte innemende ongewilde cadeautjes gewoon eens een cadeaubon!

Verder scheelt het je veel tijd en mogelijk ook geld wanneer je thuis al wat vooruitzoekwerk doet. Als ZZP’ster kan ik het niet nalaten om je te vragen naar echte boekwinkels en interieurwinkels te gaan! Kinderen vinden het nog steeds leuk om lekkers met pakjesavond te krijgen. Banketbakkers en chocoladewinkels hebben heerlijke spullen voor hen. Witte chocolade geeft voor de gevoelige tienerhuid wat minder problemen mocht je op zoek gaan naar chocoladecadeautjes (al heet het dan geen echte chocolade meer te zijn, de tiener is er blij mee!).

Leuke Sintcadeautjes kunnen boeken en tijdschriften en -heel georganized- bonnen zijn.

Meer tips? Wil je meer tips, klik dan hier voor de pagina Huis opruimen of neem contact met me op mobiel: 06 – 429 308 27!